fbpx

LED Bouwlampen met Sensor

Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Type Bouwlamp
Kleur
Behuizing
IP-waarde
Merk
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Type Bouwlamp
Kleur
Behuizing
IP-waarde
Merk

Alle 12 resultaten

LED Bouwlampen met sensor worden voor verschillende doeleinden ingezet, verlichten van van een terrein, gebouwen, schrikverlichting etc. door zijn waterdichte behuizing is de lamp geschikt voor zowel buiten als binnen. De LED Bouwlamp met sensor is naar eigen wens in te stellen, u kunt de gevoeligheid, het aantal licht (lux) , en minuten hoelang de lamp moet blijven branden als het u niet meer aanwezig bent. Met een bouwlamp met sensor heeft u alleen licht als u daadwerkelijk aanwezig bent, zo bespaart u aanzienlijk op uw energie kosten. U kunt de LED bouwlamp met een sensor eenvoudig aan allerlei oppervlaktes monteren, zowel op de grond, plafond of aan een muur. U kunt een LED Bouwlamp met sensor rechtstreeks aansluiten op 230V Ook voor bouwlampen zonder een sensor kunt u bij LedLoket terecht.

We helpen u graag verder met het kiezen van de geschikte LED bouwlamp met sensor voor uw situatie, u kunt eenvoudig contact met ons opnemen.

Betaalmethoden: Ideal betaalmogelijkheid Maestro betaalmogelijkheid Visa betaalmogelijkheid Mastercard betaalmogelijkheid Paypal betaalmogelijkheid Bancontact betaalmogelijkheid
Bezorging: Post NL bezorging DPD bezorging DHL bezorging