fbpx
In uitverkoop
Uitverkoop!
%
Uit
57
Opslaan €21
20.57€
20.57

LED Bouwlamp 8W RGB 700lm IP65 – APP

LED Bouwlamp 8W RGB 700lm IP65 – APP

Artikel nr: LLS-300660

34,95 14,95 Incl. BTW
€12,36 Excl. BTW

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Grote hoeveelheid nodig?

Beschrijving

LED Bouwlamp 8W RGB 700lm IP65

Deze LED Bouwlamp 8W RGB is van hoge kwaliteit, deze lamp beschikt over de CE, RoHS en TÜV keurmerken en met een levensduur van maar liefst 50.000u en een garantie termijn van 3 jaar kunt u deze LED Bouwlamp RGB zorgeloos gebruiken in alle weersomstandigheden door zijn waterdichte behuizing IP65. Alle kleuren zijn in te stellen met de meegeleverde afstandsbediening.

De LED Bouwlamp 8W RGB 102lm IP65 verlicht een groot en breed gebied dankzij de grote stralingshoek van 120°. Deze LED Bouwlamp De LED Bouwlamp met een vermogen van 8 Watt produceert 700lm Lumen aan licht, het is de ideale vervanger voor uw oude traditionele bouwlamp. De LED Bouwlamp RGB is direct of via een stekker (niet meegeleverd) aan te sluiten op het netstroom (220-240V). Met de aan de LED bouwlamp bevestigde beugel kunt u de bouwlamp aan verschillende oppervlaktes monteren, tevens is deze beugel te gebruiken als standaard. LED Bouwlampen bevatten geen schadelijke kwik, produceren minder warmte en geen UV of IR licht.

 

Extra informatie

Vermogen
?Vermogen
Vermogen is het verbruik van de lamp, uitgedrukt in watt (wattage).

8 Watt

Voltage

Lumen
?Lumen
De lichtsterkte van een lamp wordt uitgedrukt in lumen of lumen per Watt. Hoe hoger het aantal lumen, hoe meer licht de lamp zal geven.

Dimbaarheid
?Dimbaarheid
Wanneer een lamp dimbaar is dan kunt u de lichtsterkte van de lamp volledig naar eigen wens instellen. Hoe u een LED lamp moet dimmen is echter afhankelijk van de lamp, let dus goed op wanneer u een dimmer en lamp wilt combineren.
Neem contact met ons op of Klik hier voor meer informatie

Branduren
?Branduren
Dit is een indicatie van de levensduur van de lamp. Hoe meer branduren hoe langer de lamp potentieel mee zal gaan.

Stralingshoek
?Stralingshoek
De stralingshoek van de lamp bepaald hoe breed de lichtbundel naar beneden staalt. Hoe breder de stralingshoek hoe groter het oppervlakte is dat verlicht wordt.

IP-waarde
?IP Waarde
IP-waarde geeft aan of de behuizing van de lamp waterdicht of niet waterdicht is. Dit is van belang wanneer u lampen buiten wilt ophangen.

AansluitingVergelijkbare producten