fbpx

LED Bureau/ Tafellamp/ Zaklamp | Power Bank | 3W | Wit

LED Bureau/ Tafellamp/ Zaklamp | Power Bank | 3W | Wit

Artikel nr: LLA-100400PLB

39,95 Incl. BTW
€33,02 Excl. BTW

Levertijd:

2 tot 3 Dagen

Grote hoeveelheid nodig?

Beschrijving

Deze LED Bureau/Tafellamp is gemaakt van hoogwaardige materialen, de lamp heeft een mooi en modern design. De Bureau/Tafellamp kan uitgeklapt worden en is daarnaast ook 145° kantelbaar, zo kunt u het licht gemakkelijk richten op iedere gewenste plek. De lamp is uitermate geschikt voor onder andere een studieruimte of een kantoor, maar ook om mee te nemen op reis.

Deze bureau lamp is  25% – 100% dimbaar, dit kunt u handmatig doen door de knoppen waar ‘up’ en ‘down’ op staat in te drukken. Hiermee kunt u de gewenste felheid van de lamp kiezen.

  • 100% vermogen. Schijnt de zon of is het licht buiten en heeft u nog wat extra licht nodig? Met deze modus kunt gaat de bureaulamp op 100% vermogen branden.
  • 50% vermogen. Bent u aan het ontspannen en een tijdschrift of een krant aan het lezen? Met deze modus gaat de bureaulamp op 50% vermogen branden.
  • 25% vermogen. Is het s’avonds en ligt u in bed of gaat u dadelijk naar bed? Met deze modus gaat de bureaulamp op 25% vermogen branden zodat u alvast wat slaperig / moe wordt en u met een fijn gevoel naar bed kunt gaan.

Naast de functie van Bureau/Tafellamp kan deze lamp ook dienen als zaklamp, hiervoor klapt u de lamp in. Wanneer u hiervoor kiest kunt u de kabel van de lamp los koppelen en kunt u de lamp vrij gebruiken. Deze kunt u tot wel 20 uur draadloos gebruiken. Zet u de lamp echter op de hoogste stand, zal deze voor 15 uur blijven branden.

Verder kan de lamp ook telefoons of andere digitale producten opladen en dus dienen als power bank die beschikt over een accu capaciteit van 4400 MA, dit kan door middel van de ingebouwde USB-poort. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens het werken of studeren tegelijkertijd uw laptop of telefoon opladen. Ook heeft de lamp de functie van mobiele telefoon houder. Zo heeft u uw handen vrij en zit uw mobiel stevig en veilig in de lamp.

Kortom: een multifunctionele Bureau/Tafellamp van hoogwaardige kwaliteit een levensduur van 50.000 branduren en een garantie van maar liefst 5 jaar.

De lamp wordt geleverd inclusief adapter.

Extra informatie

Lichtkleur

?Lichtkleur
Naast de kleuren rood, blauw, groen, enzovoort, zijn er verschillende 'tinten' wit licht. Kelvin wordt gebruikt om de kleurtemperatuur van een witte kleur aan te geven. Licht met een lage kleurtemperatuur wordt als “warmer” ervaren dan licht met een hoge kleurtemperatuur. Klik hier voor meer informatie
4500K
Vermogen
?Vermogen
Vermogen is het verbruik van de lamp, uitgedrukt in watt (wattage).

3 Watt

Voltage

Energie Label

Branduren
?Branduren
Dit is een indicatie van de levensduur van de lamp. Hoe meer branduren hoe langer de lamp potentieel mee zal gaan.

Dimbaarheid
?Dimbaarheid
Wanneer een lamp dimbaar is dan kunt u de lichtsterkte van de lamp volledig naar eigen wens instellen. Hoe u een LED lamp moet dimmen is echter afhankelijk van de lamp, let dus goed op wanneer u een dimmer en lamp wilt combineren.
Neem contact met ons op of Klik hier voor meer informatie

Lichtkleur
?Lichtkleur
Naast de kleuren rood, blauw, groen, enzovoort, zijn er verschillende 'tinten' wit licht. Kelvin wordt gebruikt om de kleurtemperatuur van een witte kleur aan te geven. Licht met een lage kleurtemperatuur wordt als “warmer” ervaren dan licht met een hoge kleurtemperatuur. Klik hier voor meer informatie

Lumen
?Lumen
De lichtsterkte van een lamp wordt uitgedrukt in lumen of lumen per Watt. Hoe hoger het aantal lumen, hoe meer licht de lamp zal geven.

Stralingshoek
?Stralingshoek
De stralingshoek van de lamp bepaald hoe breed de lichtbundel naar beneden staalt. Hoe breder de stralingshoek hoe groter het oppervlakte is dat verlicht wordt.

IP-waarde
?IP Waarde
IP-waarde geeft aan of de behuizing van de lamp waterdicht of niet waterdicht is. Dit is van belang wanneer u lampen buiten wilt ophangen.

Kleur Behuizing

Wit

Inbouw Afmetingen

KabellengteVergelijkbare producten