fbpx

Platte kunststof stekker met ontplughulp | wit

Platte kunststof stekker met ontplughulp | wit

Artikel nr: LLA-185411

3,90 Incl. BTW
€3,22 Excl. BTW

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Grote hoeveelheid nodig?

Beschrijving

Platte kunststof stekker met uittrekhulp | wit

Deze platte kunststof stekker is een ruimtebesparend alternatief, hij past namelijk achter alle meubels. Heeft u bijvoorbeeld een stopcontact achter uw bed of achter uw bureau? Met deze stekker kunt u uw meubels direct tegen de muur zetten en heeft u nog steeds een passende aansluiting. De stekker beschikt over klapgreep, zo kunt u deze gemakkelijk uit het stopcontact halen.

Deze stekker is gemaakt van PC (kunststof) en kan aan een (voedings)kabel met 3 aders gemonteerd worden. Dit kan gedaan worden door de schroeven los te draaien en de 3 aders van de voedingskabel te verbinden met de stekker. Zowel elk apparaat kan op de stekker aangesloten worden, deze heeft een maximale wattage van 3680W. De stekker is geschikt voor binnen gebruik en kan eenvoudig zelf gemonteerd worden.

De kunststof stekker beschikt over een IP-waarde van IP20 (niet beschermd). De stekker is dus alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Certificering: CE

 

Extra informatie

Min en Max Wattage

Gewicht

0.1 kg

Materiaal Behuizing

IP-waarde
?IP Waarde
IP-waarde geeft aan of de behuizing van de lamp waterdicht of niet waterdicht is. Dit is van belang wanneer u lampen buiten wilt ophangen.

Vorm

AansluitingVergelijkbare producten