fbpx

Tuinspots

Filter Producten
Prijs.
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Vorm
Dimbaar
Fitting
Fitting
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Vorm
Dimbaar
Fitting

Resultaat 1–16 van de 47 resultaten wordt getoond

Buitenspots & Tuinspots

Door het toepassen van buitenspots & tuinspots creëert u een geheel nieuwe dimensie in uw tuin. Plaats bijvoorbeeld grondspots onder een mooie stuik, boom of plant. Zo worden de donkere plekken in uw tuin mooi belicht en lijkt uw tuin in het donker een stuk groter. LedLoket levert zowel inbouw grondspots, prikspots en wandspots voor in uw tuin. Bekijk ons assortiment om te ontdekken welke buitenspot of tuinspot het best past in uw tuin. Door de LED techniek zullen de energiekosten laag zijn.

Uw voetpad of oprit is ook erg mooi te verlichten met tuinsokkels of grondspots.

Tuinverlichting Ledloket

Tuinverlichting is een algemene benaming die is onderverdeeld in de onderstaande categorieën:

De tuinsokkel, grondspot, prikspot en wandspot zijn volledig waterbestendig. Sproeien in de tuin blijft dus gewoon mogelijk.

Nooit te veel betalen

LedLoket levert uitsluitend tuinspots van A-kwaliteit merken. Dit alles tegen de scherpe prijzen en snelle levering uit eigen voorraad. Voor 16:00u besteld is morgen in huis. Met GRATIS verzending v.a. €75,-

Hulp & Advies

We begrijpen dat het kiezen van de juiste tuinspotjes, wandspotjes, grondspotjes, buitenspotjes of tuinsokkeltjes niet altijd gemakkelijk is. Daarom staan onze medewerkers klaar om u te adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van de LIVE chat, e-mail of per telefoon.