fbpx

Contact opnemen is heel simpel

Contact opnemen kan altijd. Wilt u onze hulp bij de overstap? Heeft u vragen en/of opmerkingen? We luisteren graag naar alle uw ideeën, vragen en wensen met betrekking op onze producten, services en kwaliteit. Ook klachten zijn van harte welkom, wij streven er namelijk naar ons zelf te verbeteren.
Mocht u niet precies weten welke vervangende LED-verlichting bij u past, stuur ons dan een foto van uw huidige verlichting, het liefst met een serienummer. Vermeld bij deze foto dan uw wensen voor de nieuwe LED-verlichting, dan kunnen wij u adviseren welke LED-verlichting bij u past. Met de ingewonnen informatie kunt u dan een goed overwogen keuze maken, een keuze waar u geen spijt van krijgt en jaren van kunt genieten.

Wanneer u uw ervaring met ons wilt delen, vragen wij u om onderstaand contactformulier in te vullen. Later zal het ook mogelijk zijn ons zichtbaar voor andere bezoekers te beoordelen.

Wilt u precies weten wie wij zijn en  wat wij doen? Bekijk dan eens wat onze service inhoudt en wat ons doel is voor de toekomst

Onze contactgegevens:

E-mail: info@ledloket.nl of gebruik het contactformulier hiernaast.

Telefoon: 0541-35 47 92

Adres:
Knik 25A
7591 PX Denekamp
Overijssel Nederland

Social Media:

Facebook Link Instagram Link Youtube Link Twitter Link

Stuur ons direct een bericht


Deze site is beschermt met reCAPTCHA en daarom zijn Google's
Privacy beleid en Terms of Service van toepassing.

Betaalmethoden: Ideal betaalmogelijkheid Maestro betaalmogelijkheid Visa betaalmogelijkheid Mastercard betaalmogelijkheid Paypal betaalmogelijkheid Bancontact betaalmogelijkheid
Bezorging: Post NL bezorging DPD bezorging DHL bezorging