fbpx

LED T8 TL Buis 90cm 13W 2184lm | Ultra Serie | vervangt 30W – 3000K | Warm Wit

LED T8 TL Buis 90cm 13W 2184lm | Ultra Serie | vervangt 30W – 3000K | Warm Wit

Artikel nr: LLP-T8P090-3000K

21,95 Incl. BTW
€18,14 Excl. BTW

Levertijd:

1 tot 2 Dagen

Grote hoeveelheid nodig?

Beschrijving

LED T8 TL Buis 90cm 13W 2184lm | Ultra Serie

De LED T8 TL Buis 90cm ultra serie van LedLoket beschikt over een EXTREEM hoge licht efficiëntie van maar liefst 160 lumen per wattage. Deze TL lamp is afgewerkt met een aluminium achterkant voor optimale koeling. Dit is erg belangrijk voor de levensduur van een LED TL lamp. Daarom heeft deze LED T8 buis een levensduur van 50.000 uur, een energielabel van A++ en een garantie van 5 JAAR. Deze LED T8 verlichting is door zijn hoogwaardige kwaliteit jarenlang zorgeloos te gebruiken. De hoge lichtopbrengst per watt zorgt het voor veel lichtopbrengst en een laag stroomverbruik. Dit in combinatie met zijn hoogwaardige kwaliteit resulteert in de BESTE LED T8 tl buis die op dit moment verkrijgbaar is. De LED Ultra serie van LedLoket is de perfecte lamp voor professioneel gebruik en zeer geschikt voor hogere bedrijfshallen / plafonds.

Bij het aanschaffen van LED TL verlichting moet u rekening houden in welke TL armaturen u de LED TL buis plaatst. Het plaatsen van LED TL buizen in nieuwe LED TL armaturen is erg eenvoudig. Bij het plaatsen van LED buizen in “oude” armaturen is ons advies om de armaturen om te bouwen of nieuwe LED TL armaturen aan te schaffen. In uw huidige / oude armaturen bevind zich namelijk een VSA (voorschakelapparaat) en conventionele starter. Deze verbruiken ook stroom (10 tot 12W) en zijn overbodig wanneer er nieuwe LED buizen worden geplaatst.

Het is ook mogelijk om nieuwe LED TL lampen in oude / traditionele TL armaturen te plaatsen zonder deze om te bouwen. In de volksmond wordt dit vaak LED TL RETROFIT genoemd. Dit is mogelijk wanneer u een LED starter aanschaft. Dit brengt wel nadelige gevolgen met zich mee. Voor bedrijven is deze manier van TL buizen vervangen verzekeringstechnisch absoluut niet aan te raden. Kijk voor meer informatie hierover in onze kennisbank. KLIK HIER

Energielabel A+ (verplicht 2021)
Op 1 januari 2021 zijn alle kantoren in Nederland verplicht om een energielabel van C of beter te hebben. Dit label is op verschillende manieren te krijgen. Door bijvoorbeeld ramen, spouwmuren, dak en vloeren te laten isoleren. De GOEDKOOPSTE manier om aan dit energie label te voldoen is het vervangen van TL armaturen en TL buizen door LED TL armaturen en LED TL buizen. De LED TL buis van LedLoket heeft energielabel A++ en is daarom uitermate geschikt om de verlichting in kantoren te verduurzamen.

Extra informatie

Lichtkleur

?Lichtkleur
Naast de kleuren rood, blauw, groen, enzovoort, zijn er verschillende 'tinten' wit licht. Kelvin wordt gebruikt om de kleurtemperatuur van een witte kleur aan te geven. Licht met een lage kleurtemperatuur wordt als “warmer” ervaren dan licht met een hoge kleurtemperatuur. Klik hier voor meer informatie
3000K
Vermogen
?Vermogen
Vermogen is het verbruik van de lamp, uitgedrukt in watt (wattage).

13 Watt

Voltage

Lumen
?Lumen
De lichtsterkte van een lamp wordt uitgedrukt in lumen of lumen per Watt. Hoe hoger het aantal lumen, hoe meer licht de lamp zal geven.

Branduren
?Branduren
Dit is een indicatie van de levensduur van de lamp. Hoe meer branduren hoe langer de lamp potentieel mee zal gaan.

Stralingshoek
?Stralingshoek
De stralingshoek van de lamp bepaald hoe breed de lichtbundel naar beneden staalt. Hoe breder de stralingshoek hoe groter het oppervlakte is dat verlicht wordt.

Lichtkleur
?Lichtkleur
Naast de kleuren rood, blauw, groen, enzovoort, zijn er verschillende 'tinten' wit licht. Kelvin wordt gebruikt om de kleurtemperatuur van een witte kleur aan te geven. Licht met een lage kleurtemperatuur wordt als “warmer” ervaren dan licht met een hoge kleurtemperatuur. Klik hier voor meer informatie

Materiaal Behuizing

IP-waarde
?IP Waarde
IP-waarde geeft aan of de behuizing van de lamp waterdicht of niet waterdicht is. Dit is van belang wanneer u lampen buiten wilt ophangen.

Fitting