fbpx

Levertijd & verzendkosten

Levertijd:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een levertijd van het product (zie onderstaande foto). Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten:

De vermelde product prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€5,95 voor bestellingen onder de € 75,- (inclusief btw) met de vervoerder DHL.

€6,95 voor bestellingen onder de €75,- (inclusief btw) met de vervoeder PostNL

€7,50 voor bestellingen onder de €75,- (inclusief btw) voor zendingen naar België met vervoerder DHL.

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 75,- (inclusief btw) voor Nederland & België. 

Levering verloopt via de postbode of pakket bezorger van DHL of PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet bepalen. Dit kunt u opzoeken door middel van de Track & Trace code die u krijgt van DHL of PostNL.

Als u vragen heeft over verzendkosten, levertijd of een specifieke levering, dan kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens of contactformulier. Gaat het om een specifieke levering, wilt u dan zo vriendelijk zijn en het ordernummer vermelden:

LedLoket
Knik 25A
0541-354792
Info@ledloket.nl

 

Deze site is beschermt met reCAPTCHA en daarom zijn Google's
Privacy beleid en Terms of Service van toepassing.

Betaalmethoden: Ideal betaalmogelijkheid Creditcard betaalmogelijkheid Creditcard betaalmogelijkheid Creditcard betaalmogelijkheid Paypal betaalmogelijkheid Bancontact betaalmogelijkheid KBC/CBC betaalmogelijkheid Belfius Direct betaalmogelijkheid ING Home'Pay betaalmogelijkheid Klarna Pay later betaalmogelijkheid Bankoverschrijving betaalmogelijkheid
Bezorging: DHL bezorging Post NL bezorging DPD bezorging