fbpx

Zichttermijn

Bij de aankoop van producten via LedLoket.nl heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen (de zichttermijn). Deze zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen.

Wilt u het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden en zorgvuldig om te gaan met het product. Mocht u besluiten de verlichting retour te zenden, zorgt u er dan voor dat wij deze in een zo origineel/oorspronkelijk als mogelijke staat terug ontvangen.

Mocht het product door ondeugdelijke verpakking van de retourzending beschadigd raken, dan kunnen hier voor u kosten aan verbonden zijn of indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en daardoor schade aan het product ontstaat, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk.

Procedure retourzending

Wanneer u binnen de zichttermijn van 14 dagen uw product retour wilt zenden vragen wij u om dit als volgt te doen:

– om af te zien van de koop binnen de zichttermijn van 14 dagen kunt het contactformulier voor retour hier naast invullen.

– per email krijgen we dan uw retour aanvraag binnen.

– verstuur het product met alle geleverde toebehoren (zover als mogelijk is) en de pakbon of factuur in de originele (deugdelijke) verpakking naar het volgende adres:

LedLoket 
T.A.V. Retourafdeling
Knik 25A
7591PX Denekamp

– na aanmelding van uw retourzending heeft u nog 14 dagen om de producten terug te zenden

– zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, ontvangt u het volledig bedrag (inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending) op uw rekeningnummer.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

Verzendkosten retourzending

Geheel conform de daarvoor gebruikelijke voorwaarden zijn de verzendkosten van uw retourzending voor eigen rekening.

Tenzij wij een fout hebben gemaakt met betrekking tot het versturen van de verkeerde producten en deze retour gaan halen. Dan zijn uiteraard de kosten voor onze rekening.

Kapotte levering ontvangen?

Ten alle tijde zullen wij uw producten zorgvuldig verpakken om zodoende de producten zonder schade bij u af te leveren. Mocht er toch schade zijn, dan verzoeken wij u om dit na ontvangst van de levering te melden zodat wij een nieuw product voor u in bestelling kunnen nemen.

Uitzondering op het retourbeleid en uitzondering bij het annuleren van een bestelling

Het wettelijke recht om te retourneren / annuleren van een bestelling geldt alleen voor overeenkomsten tussen LedLoket.nl en de koper en geldt dus niet voor andere partijen.

Mocht u als bedrijf en dus zakelijk een bestelling hebben geplaatst en iets te veel of verkeerd besteld hebben, neem dan contact met ons op.

Uw bestelling wordt als een zakelijke bestelling aangemerkt als u bij de factuurgegevens een bedrijfsnaam vermeld is.

Vanzelfsprekend kunt u als consument wel bedrijfsgegevens invullen bij het afleveradres, dat staat dan los van de factuurgegevens die u van uzelf als particulier invult.

Onze contactgegevens:

E-mail: info@ledloket.nl of gebruik het contactformulier hiernaast.

Telefoon: 0541-35 47 92

Adres:
Knik 25A
7591 PX Denekamp
Overijssel Nederland

Social Media:

Facebook Link Instagram Link Youtube Link Twitter Link

Contact Formulier Retourneren:

Deze site is beschermt met reCAPTCHA en daarom zijn Google's
Privacy beleid en Terms of Service van toepassing.

Betaalmethoden: Ideal betaalmogelijkheid Creditcard betaalmogelijkheid Creditcard betaalmogelijkheid Creditcard betaalmogelijkheid Paypal betaalmogelijkheid Bancontact betaalmogelijkheid KBC/CBC betaalmogelijkheid Belfius Direct betaalmogelijkheid ING Home'Pay betaalmogelijkheid Klarna Pay later betaalmogelijkheid Bankoverschrijving betaalmogelijkheid
Bezorging: DHL bezorging Post NL bezorging DPD bezorging