fbpx
Moderne wandlamp zwart E27 fitting - vooraanzicht

Moderne wandlamp zwart | Charleroi

Moderne wandlamp zwart | Charleroi

Artikel nr: LLOPV-521SHN2188

57,95 Incl. BTW
€47,89 Excl. BTW

Levertijd:

14 tot 20 Dagen

Grote hoeveelheid nodig?

Beschrijving

Wandlamp zwart modern – E27 fitting – Charleroi

Een moderne wandlamp, ideaal voor in de slaapkamer, woonkamer of keuken! Aan deze wandlamp kunt u uw eigen draai geven! De Charleroi wandlamp kunt u op verschillende manieren installeren. De fitting van de lamp kunt u gemakkelijk verplaatsen door middel van een magneet. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de lamp naar boven te laten schijnen, maar u kunt de lamp ook zo installeren dat de lichtbron aan de onderkant van de lamp zit. Zo raakt u niet snel uitgekeken op deze wandlamp. Verder is de wandlamp ook geschikt om boeken of andere woonaccessoires op te plaatsen.

Door het open armatuur is de lichtbron van de wandlamp goed zichtbaar. De wandlamp wordt exclusief lichtbron geleverd en beschikt over een E27 fitting. Bestel er daarom een mooie E27 filament lampen bij en maak uw lamp compleet!

De Charleroi heeft een hoogte van 25 centimeter en een diepte van 25 centimeter. De wandlamp is 50 centimeter breed. Wilt u de Charleroi in de avond kunnen dimmen? Dit kunt u doen door middel van een externe dimmer. Verder beschikt de wandlamp over een snoer waarmee u de lamp direct aan kunt sluiten op 220-230 Volt.

Zoek niet verder en kies voor de Charleroi wandlamp!

Afmetingen:

  • Hoogte: 25 cm
  • Diepte: 25 cm
  • Breedte: 50 cm

Extra informatie

Min en Max Wattage

Gewicht

3.641 kg

Fitting

Kleur Behuizing

Zwart

Materiaal Behuizing

Lamp Vorm

IP-waarde
?IP Waarde
IP-waarde geeft aan of de behuizing van de lamp waterdicht of niet waterdicht is. Dit is van belang wanneer u lampen buiten wilt ophangen.Vergelijkbare producten